Home » Hoe » Reparatie kan niet Maak een Herstelschijf Windows 10 Fout

Reparatie kan niet Maak een Herstelschijf Windows 10 Fout

Gegevensverlies kan op elk moment gebeuren. Het is voor u als gebruiker absoluut noodzakelijk om uzelf te beschermen en regelmatig back-ups te maken om verlies van gegevens van uw interne, externe harde schijven, USB-schijven enzovoort te voorkomen.

Als u het besturingssysteem Windows 10 gebruikt, kunt u herstelpunten of schijfkopieën maken op een herstelschijf. Er zijn momenten dat iemand een foutmelding krijgt tijdens het maken van deze herstelschijf. Het foutbericht luidt:

“We kunnen geen herstelschijf maken. Er is een probleem opgetreden bij het maken van de herstelschijf.”

Laten we eens kijken hoe repareren kan niet maak een herstelschijf Windows 10 fout.

  • 1. Schakel uw Antivirussoftware uit

Ook al is uw antivirussoftware bedoeld om uw systeem te beschermen tegen een breed scala aan bedreigingen, het kan de normale werking van Windows verstoren en verschillende problemen veroorzaken.

U kunt beginnen door enkele functies van uw antivirussoftware uit te schakelen, zoals realtime bescherming. Als deze methode niet helemaal is gelukt, kunt u uw antivirusprogramma volledig uitschakelen. Als niets helpt, verwijder dan uw antivirussoftware en ga voor nieuwe antivirussoftware.

  • 2. Met Behulp van de Opdrachtprompt
  • Druk op Windows + X om het contextmenu te openen.
  • Selecteer Command Prompt (Admin).
  • Typ diskpart in het opdrachtpromptvenster en druk op Enter.
  • Typ nu list volumeen druk op Enter.
  • In de lijst met stations kunt u zien dat aan één station een herstellabel is toegewezen. Type select volume Xom dat volume te selecteren, waarbij X het getal is dat dat volume vertegenwoordigt.
  • Als een volume is geselecteerd, typt u detail volume om de schijf te zien waarop uw volume zich bevindt.
  • Typ nu select disk X, X vervangen door het juiste nummer. Typ nu list partition en druk op Enter.
  • Er verschijnt een lijst met alle beschikbare partities. Type select partition X en selecteer de juiste herstelpartitie. Typ om er zeker van te zijn dat dit de juiste herstelpartitie is detail partition en druk op Enter.
  • Als u zeker weet dat dit uw herstelpartitie is, typt u exit om diskpart af te sluiten. Noteer de partitie en het schijfnummer van uw herstelpartitie.
  • Typ nu reagentc /setreimage /path \\?\GLOBALROOT\device\harddisk X\partition Y\Recovery\WindowsRE.U kunt X vervangen door schijfnummer en Y door partitienummer.
  • Type reagentc/enable en druk op Enter.
  • Typ nu reagentc/infoen druk op Enter om ervoor te zorgen dat alles in orde is.
  • 3. Wis de Map Windows.old

Als u onlangs Windows 10 op uw systeem hebt geïnstalleerd of een bestaande hebt bijgewerkt, kan de map Windows.old zich nog steeds op uw systeem bevinden. Deze map bevat bestanden van uw vorige Windows-installatie en stelt u in staat om indien nodig terug te keren naar een oudere versie van Windows.

Er zijn momenten waarop deze Windows.old-map kan voorkomen dat u een herstelschijf maakt. U kunt de map Windows.old van uw systeem verwijderen naar reparatie kan niet maak een windows 10 fouten herstellen.
4. Hoe repareer ik dat Windows 10 de herstelomgeving niet kon vinden?
Eventuele beschadigde systeembestanden kunnen er ook voor zorgen dat u geen herstelschijf kunt maken.

  • Druk op Windows+X om het contextmenu te openen. Selecteer nu Command Prompt (Admin).
  • Typ in het opdrachtpromptvenster sfc/scannow en druk op Enter.
  • De systeembestandscontrole controleert zorgvuldig al uw Windows-bestanden en vervangt de beschadigde bestanden.
  • 5. Gebruik een Andere Flashdrive

Als u sommige van deze procedures niet wilt doorlopen, kunt u gewoon een nieuwe flashdrive kopen met een opslagcapaciteit van 4 GB of 8 GB.
Herstellen Automatische reparatie kan uw pc niet repareren op Windows 10
Als u gegevens op uw Windows 10-systeem bent kwijtgeraakt voordat u een herstelschijf hebt gemaakt, kunt u eenvoudig schijfherstel uitvoeren met Remo Recover-software.

De tool voor gegevensherstel werkt op alle soorten harde schijven, USB-schijven, geheugensticks, FireWire-schijven enzovoort. U kunt alle soorten bestandstypen herstellen met Remo Recover. Als het bestandstype dat u zoekt niet door de tool wordt vermeld, kunt u het bestandstype altijd toevoegen via de zoekoptie voor onbewerkte handtekeningen.

Remo Recover-software kan al uw verloren of verwijderde gegevens herstellen, zelfs nadat Windows opnieuw is geïnstalleerd. De hersteltool laat u in eenvoudige stappen zien hoe u gegevens herstellen na externe harde schijf windows 10.

Bestandssystemen zoals FAT16, FAT32, NTFS, NTFS5 en ExFAT worden ondersteund door de software. Zelfs als de schijf slechte sectoren bevat, maakt Remo Recover een schijfkopie van de schijf, omzeilt alle slechte sectoren en herstelt later gegevens van de afbeelding.

De gebruikersinterface van Remo Recover is vrij eenvoudig. Het enige dat u hoeft te doen, is de nieuwste versie van de software downloaden en de instructies op het scherm volgen om al uw gegevens succesvol te schijf herstellen windows 10.

About the Author: Remo Recover

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *