Video Bestand Repareren na Herstel van Harde Schijf

Uw harde schijf is onlangs per ongeluk opnieuw geformatteerd en u hebt een hulpprogramma voor gegevensherstel gebruikt om al uw bestanden terug te krijgen. U bent allemaal blij omdat uw belangrijke bestanden zijn hersteld van de harde schijf. Maar het geluk was van korte duur omdat je sommige van je MOV-videobestanden hebt aangetast. De video’s werkten prima, maar na het herstellen van de harde schijf lijken ze beschadigd te zijn. De video’s worden niet afgespeeld op een mediaspeler!

Nou, de videobestanden kunnen beschadigd zijn geraakt omdat de gebruikte tool voor gegevensherstel mogelijk niet betrouwbaar is. Vaker wel dan niet, als u onbetrouwbare gegevenshersteltools gebruikt om verwijderde of verloren gegevens van de harde schijf op te halen, bestaat de kans dat bestanden beschadigd raken. De jouwe lijkt zo’n geval te zijn. Maar geen paniek, er zijn oplossingen voor problemen. Lees verder om te weten hoe u videobestanden kunt herstellen die beschadigd zijn geraakt na herstel van de vaste schijf …

Oplossing 1:

Probeer het MOV-videobestand te repareren met de ingebouwde reparatietool van VLC. Er zijn mogelijkheden om het bestand te herstellen. Maar als deze methode niet werkt, moet u waarschijnlijk op zoek naar andere oplossingen omdat de corruptie ernstig kan zijn.

Oplossing 2:

Er zijn veel gratis reparatietools beschikbaar om MOV-videobestanden die beschadigd zijn te repareren. Echter, nogmaals, deze freewares kunnen geen volledige videobestanden repareren. U moet dus de echtheid van de software controleren voordat u deze gebruikt. En in sommige gevallen kan het de MOV-videobestanden nog meer beschadigen.

Oplossing 3:

Om MOV-videobestanden die beschadigd zijn na herstel van de harde schijf eenvoudig en veilig te herstellen, is de beste oplossing om Remo Repair MOV-software te gebruiken. De tool repareert het videobestand dat beschadigd is, in slechts enkele stappen. Bovendien is het een toepassing die alleen-lezen is en alleen het corrupte videobestand leest, de audio-videostreams scheidt, het probleem verhelpt en vervolgens opnieuw verbinding maakt met de streams om een ​​gezonde afspeelbare video te maken.

Remo MOV Repair-software helpt om repareer kapotte MP4 videobestanden, beschadigde MOV-bestanden, niet-afspeelbare of ontoegankelijke MOV- en MP4-bestanden, enz., met gemak. Aangezien het hulpprogramma niet werkt op het oorspronkelijke corrupte videobestand, wordt het bestand niet verder gewijzigd of beschadigd. Remo MOV Repair-hulpprogramma zorgt dus voor een veilige en eenvoudige video-reparatie. Zelfs wanneer video’s beschadigd raken als gevolg van beschadiging van headerbestanden, CRC-fouten, onjuiste overdrachten, enzovoort, is de toepassing handig om de videobestanden te repareren.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *