Repareren Niet Afspeelbare video’s op Windows 10

“Ik heb een upgrade naar Windows 10 uitgevoerd en na de installatie merkte ik dat niet al mijn video’s zouden worden afgespeeld. Ik gebruik voornamelijk de Chrome-browser en sommige video’s zouden zonder problemen kunnen worden afgespeeld, maar anderen zouden de video bufferen maar nooit beginnen met spelen. Ik probeerde de video af te spelen met Edge en dat werkte ook niet. Ik heb twee keer gecontroleerd of ik de juiste versie van Flash Player voor Chrome had geïnstalleerd en of deze up-to-date was. Kan iemand me laten weten hoe ik mijn spel opnieuw moet maken??”

Repair Videos

Nou, om de exacte reden voor het probleem te geven, is misschien niet mogelijk, omdat de meeste van je video’s toneelstukken zijn en slechts enkelen zo’n probleem hebben. In dit artikel heb ik enkele van de gebruikelijke reparatieoplossingen genoemd die u kunt proberen.

Hieronder staan ​​enkele van de oplossingen die u kunt proberen om uw video’s opnieuw te laten spelen.

Update nieuwste videostuurprogramma: het videostuurprogramma dat u gebruikt, is mogelijk compatibel met Windows 10. U kunt controleren of de videokaart de nieuwste is door rechts te klikken op het Windows-pictogram in de linkerbenedenhoek van het scherm, ga naar Apparaatbeheer en controleer of je hebt de laatste update.

Chrome-extensies verwijderen: er zijn veel gebruikers die problemen ondervinden met vertragingen van de Chrome-extensie bij het uitvoeren van zware taken zoals videostreaming. Dus het verwijderen van extensies helpt in zekere mate. Als het niet probeert de browser opnieuw te installeren. U kunt de cache zelfs wissen.

Ongewenste programma’s verwijderen: klik met de rechtermuisknop op het Windows-pictogram en selecteer Taakbeheer en controleer op onnodige processen die worden uitgevoerd. Uitschakelen kan helpen.

Hardwareversnelling uitschakelen: als u een flash-speler gebruikt, wordt het probleem opgelost door hardwareversnelling uit te schakelen. Open de niet-afspeelbare video, klik er met de rechtermuisknop op, het instellingenvenster verschijnt, verwijder het vinkje uit het selectievakje naast Hardwareversnelling inschakelen.

Internet Explorer / Edge Internet Option: Open Internet Explorer en klik op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van het venster. Navigeer nu en klik op internetopties. Klik vervolgens op het tabblad ‘Geavanceerd’ en vink het vakje ‘Use Hardware Rendering’ aan. Druk op Toepassen en vervolgens op OK. Je kunt nu video’s bekijken in Internet Explorer en de Edge.

Als geen van de bovenstaande technieken werkt en zich afvraagt ​​hoe te repareren of  mijn video’s herstellen? Maak je geen zorgen! Er is nog een manier om je video’s te repareren en ze weer te laten spelen. De VLC-speler heeft een videoreparatiefunctie waarmee beschadigde of beschadigde AVI-, MP4-video’s kunnen worden hersteld. Volg de onderstaande stappen om de taak uit te voeren.

Repareer MP4, MOV, AVI Video’s Bestanden met VLC

VLC kan video-indelingen in AVI-bestandsformaat repareren. Als uw video’s een ander formaat hebben, converteert u ze naar AVI-indeling en volgt u de onderstaande stappen:

  • Open VLC speler
  • KlikMedia en danConvert or Save
  • Kies vervolgensadd input files or streams en druk opConvert or Save
  • Geef eenfilename.
  • kiezencodec uit de vervolgkeuzelijst
  • KlikEdit Selected Profile en blader door de beschadigde video door op het profiel toevoegen / verwijderen te klikken.
  • Eindelijk, hitBegin

Nadat de video’s met succes zijn gerepareerd, kunt u ze afspelen op VLC of andere toepassingen. Als de videobestanden bij toeval niet worden gerepareerd, kan er een dichte kwestie worden geproduceerd als gevolg van ernstige schade. Verlies de hoop niet, de video’s die kunnen worden gerepareerd door een van de bovenstaande methoden kunnen worden opgelost met behulp van een betrouwbare video-reparatiesoftware. Wees echter op uw hoede voor onbetrouwbare toepassingen omdat deze verder beschadigd raken. U kunt kiezen voor de betrouwbare video-reparatietool – Remo Repair, een die u maximale succesherstelpercentages geeft.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *