Repareren Error 0x8726013 – Movie Maker kan geen .3gp-video afspelen

Wilde een belangrijk 3gp-bestand afspelen op Movie Maker, maar kreeg uiteindelijk een foutmelding met de melding: Movie Maker kan geen .3gp-video’s afspelen? Wat is deze fout 0x8726013 en hoe deze te verhelpen?

Nou, ten eerste, geen paniek. Dergelijke foutmeldingen tijdens het afspelen van videobestanden komen vaak voor. Dit foutbericht kan zijn opgetreden als er een probleem was met de videospeler of het codec-bestand. Afgezien van deze kunnen er ook verschillende andere oorzaken zijn voor fout 0x8726013. Wat de reden ook is, de volgende stap is het 3gp videobestand repareren en het speelbaar maken.

Repareren 1: Mediaspeler updaten

Dus het eerste wat je moet doen, vooral als je denkt dat het om de mediaspeler gaat, is om Movie Maker te updaten. Als het videobestand nog steeds niet wordt afgespeeld na het updaten van Movie Maker, ga dan verder met de volgende bevestigingsmethode.

Repareren 2: Converteer 3gp naar een ander bestandsformaat

U krijgt mogelijk de fout als Movie Maker geen 3gp-bestand ondersteunt. In deze situatie kunt u het converteren naar een ander bestandsformaat (MP4, MOV, enz.). Als u een 3GP-bestand naar een ander videoformaat wilt converteren, downloadt u een betrouwbare Video Converter-tool en volgt u de richtlijnen.

Repareren 3: Download de juiste codec

Zelfs als de juiste codec niet beschikbaar is, speelt Movie Maker mogelijk geen 3GP-bestand af. Dus je moet de juiste codec downloaden om 3gp-video’s te kunnen afspelen. Schakel dus de juiste codec in en controleer of het videobestand wordt afgespeeld.

Als na het uitproberen van al deze methoden de fout nog steeds aanwezig is, geeft dit aan dat de 3GP-video beschadigd is. U moet het videobestand herstellen om het weer afspeelbaar te maken.

Repareren 4: Video Reparatie tool

Wanneer alle andere methoden falen, rest alleen nog het corrupte 3gp-bestand te herstellen. Met behulp van deze Video Repair-tool kunt u veilig 3GP-videobestanden herstellen die beschadigd zijn. De software repareert snel beschadigde, ontoegankelijke, niet-afspeelbare video’s en maakt deze binnen een mum van tijd afspeelbaar. Het helpt ook om  Repareren fout 0xc00d36e5, en andere soorten foutmeldingen. Zelfs andere problemen met AVI-, Xvid- en DivX-videobestanden worden eenvoudig verholpen.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *