Reparatie Verdorven PST Bestandsfout 0x800ccc64

Is er iets frustrerender dan het niet kunnen verzenden of ontvangen van e-mails in Outlook? Je werk komt tot stilstand. Soms krijg je tijdens het verzenden of ontvangen van e-mails de fout 0x800ccc64. De foutcode lijkt enigszins op deze –

SMTP_502_COMMAND_NOTIMPL Command not implemented

Outlook-fout 0x800ccc64 geeft aan dat er iets mis is met het PST-bestand. Het PST-bestand is waarschijnlijk beschadigd en moet worden hersteld. Deze fout kan uw Outlook-gegevensbestand ernstig beschadigen en resulteert ook in het verlies van veel belangrijke Outlook-kenmerken, zoals e-mails, contacten, notities, journalen, RSS-feeds, enzovoort.

Dus wat zijn de oorzaken van Outlook PST fout 0x800ccc64?

  • Verkeerd afsluiten van Outlook-toepassing
  • PST-bestandsgrootte die de maximale grootte overschrijdt
  • Onjuiste upgrade van de Microsoft Outlook-applicatie
  • Beschadigde plug-in
  • PST-bestand beschadigd door hardwarefouten, defect van toepassing, etc.

Dit zijn enkele oorzaken van Outlook-foutcode 0x800ccc64. Onder al deze situaties moet je snel handelen en een oplossing voor de fout vinden, anders loop je het risico dat je al je belangrijke e-mails, contactpersonen en andere Outlook-gegevens kwijtraakt.

Er zijn maar weinig voorzorgsmaatregelen die u kunt nemen om corruptie van het PST-bestand te voorkomen, en dus de fout 0x800ccc64 zijn –

  • Zorg ervoor dat u de PST-bestandsgroottelimiet niet overschrijdt
  • Sluit de Outlook-toepassing niet abrupt af als u nog steeds aan het PST-bestand werkt
  • Vermijd het opslaan van PST-bestanden op een server
  • Maak meerdere PST-bestanden om de bestandsgrootte laag te houden voor elk PST-bestand

Dit zijn slechts enkele van de eenvoudige stappen die u kunt nemen om corruptie van het PST-bestand te voorkomen. Nu het bestand echter is beschadigd en u de fout 0x800ccc64 hebt gekregen, is de volgende stap het verhelpen van de fout. U kunt de ScanPST-tool proberen om de fout op te lossen, maar ernstige corruptieproblemen met het PST-bestand kunnen hier niet door worden afgehandeld. Dus wanneer je bent kan ScanPST niet uitvoeren om PST-bestand te repareren, wat is de volgende stap? Remo Repair Outlook PST File-software is de juiste keuze om corrupte of ontoegankelijke PST-bestand te repareren. De tool corrigeert fout 0x800ccc64 in slechts een paar eenvoudige stappen.

Naast het repareren van het corrupte of ontoegankelijke PST-bestand, herstelt Remo PST Repair-software ook de attributen zoals e-mails, contacten, notities, taken, tijdschriften, etc. Het ondersteunt reparatie van Outlook PST-bestanden op verschillende Outlook-versies zoals Outlook 2016, 2013, 2010, 2007, 2003 en 2000.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *