Home » Data Herstel » Reparatie: Microsoft Biedt Steeds Dezelfde Windows Updates op Windows 10 Door

Reparatie: Microsoft Biedt Steeds Dezelfde Windows Updates op Windows 10 Door

Microsoft Office biedt regelmatig updates, voornamelijk om beveiligingsproblemen op te lossen. Natuurlijk betekenen regelmatige Windows-updates ook dat uw systeem een ​​betere stabiliteit en de nieuwste functies zal hebben.

Normaal gesproken waarschuwt Windows u wanneer er een nieuwe update beschikbaar is en afhankelijk van de instellingen van uw systeem worden deze automatisch geïnstalleerd of moet u ze handmatig installeren.

Wat betekent het wanneer u herhaaldelijk dezelfde Windows Update wordt aangeboden?

Als u herhaaldelijk dezelfde Windows-update wordt aangeboden, kan dit 2 dingen betekenen:

 • De update was de eerste keer niet correct geïnstalleerd
 • In het tweede geval kan uw Windows-besturingssysteem de update niet detecteren, hoewel deze is geïnstalleerd

Als je dit probleem tegenkomt, begrijpen we dat het na een tijdje behoorlijk vervelend kan worden. Om u te helpen, hebben we een lijst met nuttige oplossingen samengesteld om hetzelfde op te lossen.

Oplossing 1:Controleer de Updategeschiedenis op fouten

 1. Ga in Windows 10 naar Start-menu > Instellingen > Update en beveiliging
 2. Selecteer Windows Update
 3. Klik vervolgens op de link Update History
 4. Tik op de knop Status om de updates op status te sorteren en te zoeken naar updates met de status ‘ Mislukt ‘
 5. Klik met de rechtermuisknop op de update met de status ‘ Mislukt ‘ en selecteer ‘ Details bekijken ‘. Als u hier fouten ziet, onderzoek deze dan verder met behulp van de Microsoft-foutcodelijst.

Oplossing 2: gebruik de probleemoplosser voor Windows Updates

 1. Ga opnieuw naar het menu Start > Instellingen > Update en beveiliging
 2. Selecteer Problemen oplossen en klik op Windows-update onder ‘Aan de slag’
 3. Klik op Probleemoplosser uitvoeren

Zodra het probleemoplossingsproces is voltooid; Als u een fix krijgt, selecteert u ‘Deze fix toepassen’. Nadat de fix is ​​toegepast, start u uw systeem opnieuw op en installeert u de updates opnieuw.

Oplossing 3: Voer SFC Scan uit

SFC is een afkorting voor Systeembestandscontrole die het systeem scant op corrupte systeembestanden en deze repareert / vervangt. Dit helpt in gevallen waarin uw systeem de updates niet kan detecteren, hoewel het correct is geïnstalleerd. Om SFC uit te voeren,

 • Klik op Windows + X om het menu te openen en selecteer Command Prompt (Admin)
 • Typ ‘SFC / scannow’ in de opdrachtprompt en druk op Enter

Zodra de scan is voltooid, worden corrupte systeembestanden vervangen om het corruptieprobleem op te lossen. Start uw systeem nu opnieuw op en kijk of het probleem met ‘herhalende updates’ is opgelost. Als dit niet het geval is, geeft dit andere problemen met uw systeem aan en moet u Windows volledig opnieuw installeren om het op te lossen.

Voordat u dit doet, moet u een back-up van alles op uw systeem maken, want door OS-herinstallatie wordt alles verwijderd. Als u geen toegang hebt tot gegevens op uw systeem, gebruikt u Remo Herstellen software om het werk voor u te doen. Deze software kan worden gebruikt om gegevens te herstellen van ontoegankelijke schijven of volumes.

Gegevensherstel met behulp van Remo Herstellen

Remo herstellen kan ook worden gebruikt in gevallen waarin u gegevens moet herstellen na herinstallatie van het besturingssysteem, het formatteren van een schijf, na een systeemcrash of in andere dergelijke situaties. Het beste deel van Remo herstellen is dat het al uw gegevens op dezelfde manier herstelt als oorspronkelijk was dankzij het alleen-lezen mechanisme dat de tool gebruikt. Dus als u problemen ondervindt met gegevensverlies, is Remo Herstel Gegevensherstel de perfecte tool voor u. Download de software en probeer het eens.

About the Author: Remo Recover

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *