Hoe te Repareren Program Mislukt Kopteksten bijwerken Fout – Contact nummer voor Outlook?

Microsoft Outlook is een van de beste applicaties voor dagelijkse e-mails en andere taken. Hoewel het het beste is voor het beheren van e-mails, vergaderingen, enz., Maar het heeft een aantal nadelen, dat wil zeggen foutmeldingen die zo nu en dan ontstaan ​​tijdens het werken of het openen van Outlook. En een dergelijke foutmelding is dat het programma de headers niet kan bijwerken. Veel Outlook-gebruikers hebben deze fout aangetroffen bij het openen van Outlook na upgrade van Windows OS.

Mogelijk hebt u een koptekst in een e-mailbericht zien staan ​​met details over waar, wanneer en wie het samenstelt, enzovoort. In het geval dat u een van hen bent die het programma heeft ontvangen, is de fout in de headers niet bijgewerkt en kunt u de volgende technieken uitproberen:

Repareren # 1: Antivirus uitschakelen

Soms kunt u volgende foutmelding tegenkomen als gevolg van antivirusconflicten met Outlook. Schakel daarom Antivirus uit en probeer vervolgens Outlook te openen. Als u nog steeds de foutmelding krijgt, gaat u naar de volgende methode.

Repareren # 2: Service Pack installeren

Zorg ervoor dat u alle updates voor Windows hebt geïnstalleerd. Installeer het recente servicepack om uw Windows up-to-date te houden. Zodra u alle recente SP hebt, opent u uw Outlook.

Repareren # 3: Configureer uw firewall opnieuw

Volg de onderstaande stappen om de firewall opnieuw te configureren:

  1. Open het venster Uitvoeren en typ de stationsletter en het pad van de firewallsoftware.
  2. Navigeer naar de bin-map en typ cpconfig en druk op ENTER
  3. Wanneer het venster Check Point Configuration Tool wordt weergegeven, selecteert u het tabblad waarin u de configuratie wilt wijzigen en klikt u op OK.

Na het opnieuw configureren van de firewall, gaat u naar Outlook en probeert u deze te openen. Werd het programma opnieuw mislukt om de headers-fout bij te werken? Vervolgens moet u uw PST-bestand repareren, wat de oorzaak van de fout kan zijn.

Fix # 3: PST Bestand repareren

Soms krijg je deze fout bij het openen van Outlook vanwege beschadigde Outlook-gegevensbestanden. Er zijn vele redenen waardoor uw Outlook PST-bestand mogelijk beschadigd raakt, zoals een virusinfectie, een hardwareprobleem, beschadigde opslagmedia, enz. Microsoft Outlook zelf biedt het reparatieprogramma van Inbox dat kan worden gebruikt om een beschadigd PST-bestand te repareren. Dit zijn de stappen om het hulpprogramma Inbox Repair te gebruiken-

  • Ga naar C Drive en zoek naar Scanpst in programmabestanden
  • Na het lokaliseren van Scanpst dubbelklikt u erop
  • Wanneer Inbox Repair Tool verschijnt, selecteert u het PST-bestand met problemen
  • Klik vervolgens op de Start-knop
  • Het scant en geeft fouten weer
  • Klik op de knop Repareren om het PST-bestand te repareren

Het scant uw PST-bestand herhaaldelijk om de corruptieproblemen op te lossen. Als het niet lukt om uw PST-bestand op te lossen, gebruik dan betrouwbare PST Repair Software zoals Remo PST Repair tool om het beschadigde Outlook-gegevensbestand te repareren. Bovendien kunt u deze tool gebruiken om verwijderde archiefmap herstellen, taken, tijdschriften, contactpersonen en andere Outlook-kenmerken.

Ik hoop dat de hierboven genoemde methoden je zullen helpen om de fout op te lossen. Zo niet, installeer dan uw Outlook opnieuw en open deze.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *