Hoe Reservekopie iPhoto Afbeeldingen Naar Externe Harde Schijf

Een back-up van uw gegevens is van groot belang. Foto’s zijn in het bijzonder net zo belangrijk als uw andere bestanden en moeten ook een actuele back-up van deze bestanden bevatten. Hoewel u Time Machine als back-up gebruikt, wat een goede zaak is, moet u ook extra back-ups hebben. Dit is waarom je extra back-up nodig hebt.

Waarom hebt u een toevoeging nodig? IPhoto-bibliotheekback-up?

Time Machine als back-uppunt doet fantastisch werk, maar wordt niet voor altijd opgeslagen. Het verwijdert automatisch oude bestanden om ruimte te maken voor de nieuwere. En dit is iets om je zorgen over te maken als je je oude items zoals je foto’s wilt bewaren.

Iedereen die digitale camera’s gebruikt om op herinneringen te klikken, de originele exemplaren die in de camera zijn opgeslagen nadat ze naar uw computer zijn gekopieerd, worden bijna van uw camera verwijderd om plaats te maken voor de nieuwe afbeeldingen. De originele kopieën zijn dus alleen op uw computer en nergens anders.

Als er iets misgaat met je Mac, zijn al je foto’s verdwenen waardoor je je afvraagt hoe dat moet herstel mijn foto’s map? Om uzelf uit deze situatie te redden, hebt u extra back-up nodig.

Hoe gebruik je een externe harde schijf om een back-up te maken van iPhoto?

Begin eerst met het maken van een back-up van uw iPhoto-bibliotheek iPhoto dan klikken File tab en kies Switch to Library.

Een nieuw iPhoto-venster wordt geopend met de lijst met alle iPhoto-bibliotheken die beschikbaar zijn op uw Mac. Selecteer uit de lijst iPhoto Library (default).

Verlaat nu de iPhoto-bibliotheek door te selecteren Quit iPhoto uit het iPhoto-menu of druk op Cmd + Q. Verbind nu de externe schijf die u als back-up wilt gebruiken.

Open Finder en kies Pictures van de zijbalk. Nu, drag and drop the iPhoto naar de externe harde schijf. Afhankelijk van de grootte van de bibliotheek duurt het enkele minuten of langer voordat de map is overgezet.

Als het proces voorbij is, houdt u de knop ingedrukt ‘Option’ sleutel en open iPhoto-bibliotheek vanuit de map Toepassingen of vanuit het Dock. Er wordt een venster geopend waarin u wordt gevraagd een van de drie opties te kiezen – Andere bibliotheek, Nieuw maken of De gemarkeerde kiezen. Klik ‘Other Library’.

Het venster dat wordt geopend, zoek naar uw externe harde schijf, selecteer de iPhoto die u hebt gekopieerd en klik op ‘Choose’.

De iPhoto is geopend met een verwijzing naar de bibliotheek op uw externe harde schijf totdat deze is losgekoppeld. Nogmaals quit iPhoto en verwijder de externe harde schijf veilig.

Nu hebt u een back-up van uw hele iPhoto-bibliotheek gemaakt op uw externe harde schijf. Herhaal het proces telkens wanneer u een nieuwe foto aan iPhoto toevoegt, zodat u ook van al uw recente foto’s een back-up hebt gemaakt.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *