Hoe Corrupte MOV en MP4 te Repareren met VLC en Andere Media Player

Nou, dit artikel gaat over het repareren van corrupte MOV- en MP4-video’s met behulp van VLC en de bijbehorende functies. U leert ook hoe u videobestanden kunt repareren met behulp van een betrouwbare en professionele video-reparatietool wanneer geen van de methoden werkt!

Omdat onze belangrijkste intentie is om video’s te herstellen met behulp van VLC, laten we het er eerst over hebben. Zo…. een VLC-speler is een open bron voor het afspelen van films. Het heeft een aantal functies die helpen bij het omgaan met beschadigde of beschadigde videobestanden, wat voor sommige mensen een minder bekend feit is. Met de transcode van de VLC kun je corrupte MP4- en MOV-bestanden converteren naar speelbare bestanden.

Wanneer u probeert toegang te krijgen tot een beschadigd MOV- of MP4-bestand, vraagt ​​de VLC om toestemming van de gebruiker om dat bestand te herstellen. Meestal zullen mensen “Nee” kiezen omdat ze zich niet bewust zijn van de reparatiemogelijkheden van de speler. Dus als je zo’n situatie tegenkomt, klik dan op Ja en laat de VLC-speler de beschadigde videobestanden repareren.

De beste methoden om corrupte MOV en MP4 videobestanden te repareren

# 1: Corrupte MOV en MP4 repareren met VLC speler

VLC, een moeiteloze methode om videobestanden te repareren, is in staat om het corruptieprobleem van zowel MOV als MP4 aan te pakken. Om het probleem op te lossen, doorloopt u deze instructies:

 • Open VLC Player; ga naar Media, en kies dan Converteren of opslaan
 • Nu, add input files or streams die moeten worden getranscodeerd en vervolgens worden geraakt Converteren of opslaan
 • Geef het bestand voor het doelbestand in de Convert venster
 • Selecteer vervolgens de desired Codec uit de profiellijst
 • Druk op Edit Selected Profile om de gespecificeerde profielinstellingen te controleren / wijzigen
 • Het is ook mogelijk om een nieuw profiel toe te voegen of een bestaand profiel te verwijderen
 • Druk vervolgens op Start

Controleer met de bovenstaande procedure of de videobestanden kunnen worden afgespeeld in VLC en andere spelers. Zo niet, maak je dan geen zorgen! Volg de andere oplossing die in het volgende deel van het artikel wordt genoemd.

# 2: Probeer een videobestand opnieuw te maken

Doorloop de onderstaande stappen:

 • Maak om te beginnen een kopie van de originele MP4- of MOV-bestanden
 • Geef een nieuwe naam aan het videobestand als AVI
 • Start nu de VLC player
 • Kiezen VLC,ga dan naar Preferences, en klik vervolgens op Input of codecs
 • Klik nu op Opslaan in het onderste gedeelte van het venster Voorkeuren
 • Selecteer nu Always Fix naast Reparatie AVI bestanden

Wanneer geen van de bovengenoemde oplossingen helpt bij het oplossen van het probleem, kunt u Remo Repair MOV Video Repair Softwareto proberen te gebruiken om uw corrupte MOV- en MP4-bestanden te herstellen.

# 3: Gebruik videoreparatiesoftware om MOV en MP4 Bestanden te repareren

Met de hulp van Remo Repair MOV File Software, kunt u repareer corrupte MOV evenals MP4-bestand in slechts enkele eenvoudige stappen, ongeacht de ernst van de bestandsbeschadiging. Als een gerenommeerde video-reparatietool, werkt de tool naadloos op alle nieuwste versies van Windows-besturingssystemen.

Tutorial om beschadigd MOV- en MP4-bestanden te repareren met Remo Repair MOV Tool:

Stap 1: Installeer Remo Repareer MOV op uw pc en start de software. Blader naar het videobestand (MOV / MP4) en klik op“Repair”.

Stap 2: Het reparatieproces wordt gestart en het kan een tijdje duren om het te voltooien.

Stap 3: Bekijk een voorbeeld van het vaste videobestand door een deel van het videobestand af te spelen met de optie “Preview”.

Stap 4: Bewaar het op elke gewenste locatie met behulp van de optie“Save”

Voordelen van Remo Repair MOV-software

 • Men kan gebruik maken van deze applicatie om videobestanden te herstellen die zijn gemaakt op camcorders, digitale camera’s, smartphones, etc.
 • Video’s die beschadigd zijn geraakt tijdens het converteren van het bestandsformaat kunnen ook met deze tool worden gerepareerd
 • De software zal de kwaliteit van videobestanden niet wijzigen na het herstelproces

Aangezien er geen handmatige procedures zijn die zorgen voor de volledige reparatie van beschadigde videobestanden, kan Remo Repair MOV-tool worden beschouwd als een efficiënte keuze om corrupte videobestanden naar een speelbaar formaat om te zetten!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *