Hoe Bestanden te Herstellen die Verloren Gaan na het Knippen

Heb je ooit gedacht dat een eenvoudig knip- en kopieerproces van bestanden je echt problemen bezorgt? Geen recht? Maar je ziet het nu onder ogen. Tijdens het verplaatsen van bestanden van de ene map naar de andere met de optie Knip plakken, verloor je weinig bestanden. Je weet niet welke fout je hebt gemaakt; de bestanden zijn geknipt maar ze zijn niet op de bestemming geplakt. Je hebt ook in de Prullenbak ingecheckt om te zien of de bestanden daar naartoe zijn gegaan, maar de bestanden waren er niet in aanwezig.

Cut Files

Vaak ervaren gebruikers deze situatie, vooral tijdens het overzetten van bestanden van het systeem naar externe opslagapparaten. Er zijn veel redenen waarom u bestanden kwijtraakt tijdens het knipproces; hier vermeld zijn een paar –

  • Een plotselinge uitschakeling van het systeem is een van de meest voorkomende redenen om bestanden te verliezen. Tijdens het overzetten van bestanden met de optie Knip plakken, als het systeem plotseling wordt uitgeschakeld, verliest u bestanden.
  • Als u opslagmedium abrupt uit het systeem verwijdert terwijl het knipproces bezig is, verliest u bestanden
  • Applicatiefouten, hardwarefouten, enzovoort, zijn enkele andere redenen om bestanden te verliezen

Nu moet je je afvragen of er een manier is om bestanden te herstellen die verloren zijn gegaan na het knipproces. Welnu, probeer deze methoden om bestanden terug te krijgen die verloren zijn gegaan tijdens / na Cut Paste-bewerking –

Open het menu Start en zoek in de lijst met recente items.

Als u geen bestanden kunt vinden, doe dit dan –

Ga naar C:\Users/USERNAME/AppData/Microsoft/Roaming/Recent Items

Hier vindt u een lijst met recente items. Probeer uw verloren bestanden in deze lijst te vinden.

Als dit ook niet lukt, voer dan een geavanceerde zoekopdracht uit door de bestandsnaam of sleutelwoorden in het ontbrekende bestand in te voeren.

Cut Paste File

Kan je je bestanden nog steeds niet vinden? Dan is de enige oplossing nu om te zoeken naar een File Recovery-software om verloren bestanden terug te krijgen na het Cut Paste-proces. Remo Recover-software is handig om op een eenvoudige en eenvoudige manier geknipte bestanden van uw harde schijf, pen-drive, extern station en andere opslagmedia terug te krijgen. Deze tool wordt geleverd met geavanceerde scanmechanismen die dat wel zullen doen vind en herstel geknipte bestanden in korte tijd. Of het nu uw Word-document, PDF-bestand, presentatiebestand, Excel-bestand, ZIP-bestand, etc. is, u kunt ze eenvoudig herstellen met de Remo Recover File-applicatie. Het ondersteunt bestandsherstel van verschillende Windows OS-versies zoals Windows 10, Windows 8, Windows 7, enzovoort.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *