Home » Data Herstel » Canon Foto Herstel

Canon Foto Herstel

Heb je per ongeluk foto’s van je Canon digitale camera verwijderd? In dit artikel bespreken we hoe u verwijderde foto’s van de Canon-camera kunt herstellen. Maak bovendien gebruik van Remo Recover. Het is speciale software voor het herstellen van foto’s voor het verwijderde foto’s terughalen of video’s van een SD-kaart van een Canon-camera met slechts een paar klikken.

Remo Recoverdownload Remo Recover for Mac

Canon is een van de meest bekende digitale camera merken met de nieuwste modellen Canon EOS Rebel SL3, Canon EOS 90D, Canon EOS 60 Mark II DSLR camera’s tegenwoordig. Met een digitale en DSLR-camera van Canon kunt u foto’s maken met een uitzonderlijke kwaliteit.

Het kan verschillende soorten geheugenkaarten (CF-kaart, XD-kaart, SD-kaart, SDHC-kaart, enzovoort) gebruiken als secundair opslagapparaat, naast de ingebouwde interne opslagcapaciteit. De RAW-beelden die met de Canon-camera zijn vastgelegd, verschijnen op de computer met de .CR2 verlenging.

canon camera

Je zou veel foto’s hebben gemaakt en opgeslagen met je Canon-camera. Je hebt onbedoeld gekozen voor de Delete all optie op uw Canon-digicam terwijl u ze bekijkt. Dit soort situaties is deprimerend wanneer u belangrijke foto’s kwijtraakt en u bent vergeten een reservekopie voor die foto’s te maken.

In dit bericht zullen we een stapsgewijze procedure bespreken om verwijderde foto’s van de digitale camera van Canon te herstellen. Voordat we naar het Canon-fotoherstel gaan, moeten we de redenen voor gegevensverlies in de Canon-camera begrijpen.

Kan Beeld Niet Weergeven Canon?

  • Jij mag per ongeluk je geheugenkaart formatterenvan een digitale camera van Canon. De gegevens op uw Canon-camera, inclusief uw afbeeldingen, video’s worden als gevolg van deze actie volledig gewist.
  • Elke onderbreking bij het overbrengen van afbeeldingen van een Canon-camera naar een computer, heeft tot gevolg dat de gegevens beschadigd raken of worden verwijderd.
  • Wanneer u onbedoeld op de druktShift + Delete
  • Virus/malware-aanval.

Canon Foto’s Terughalen

Ja, verwijderde foto’s van de Canon-camera kunnen worden hersteld. U denkt misschien dat de verwijderde gegevens permanent verloren zijn. Nee, verwijderde videobestanden en foto’s kunnen nog steeds in dezelfde opslagsectoren worden gevonden. Die opslagsectoren daarentegen zijn gemarkeerd als klaar om te worden overschreven met nieuwe gegevens.

Als gevolg hiervan zou u de foto’s van de SD-kaart van de Canon-camera kwijtraken als u het apparaat blijft gebruiken, zelfs nadat u het hebt verwijderd. Daarom wordt aanbevolen om onmiddellijk te stoppen met het gebruik van het opslagapparaat om de kans op fotoherstel te vergroten.

Een professionele tool voor het herstellen van foto’s is daarentegen vereist om veilig en snel foto’s te herstellen van een Canon-camera die kan verwijderde foto’s herstellen en herkennen het Canon RAW-beeldformaat.

Hoe Kan Ik Verwijderde Foto’s Terughalen?

U kunt verwijderde foto’s van uw Canon-camera herstellen door gebruik te maken van Remo herstellen. Deze fotoherstelsoftware van Remo is gebouwd met een geavanceerde diepe scan-engine die elke sector van de SD-kaart scant en uw foto’s herstelt.

Remo Recoverdownload Remo Recover for Mac

 

Camera Modellen Foto Formaten
Canon Digital Camera .CR2
Fuji Film Digital Camera .RAF
Panasonic Digital Camera .RW2
Epson Digital Camera .ERF
Sony Digital Camera .SRF, .RWZ, .ARI

Al deze bovengenoemde fotoformaten worden ondersteund door Remo Recover. Daarnaast kunt u deze software ook gebruiken om video herstellen.

Stappen naar Canon foto terughalen

Stap 1: Download en installeer Remo Recover en sluit de SD-kaart van uw Canon aan via een kaartlezer en sluit deze aan op uw computer.

Stap 2: Klik vanuit het hoofdscherm op Recover Photos om verwijderde foto’s van Canon 80d te herstellen.

recover images from nikon with Remo Recover

Stap 3: Klik op de Scan knop. Zodra het scanproces is voltooid, hebben de herstelde bestanden de vorm van Data type of File type view.

recovered files will be data view and file type view

Stap 4: Met de software kunt u een voorbeeld van de herstelde bestanden bekijken door te klikken op de Preview knop.

Stap 5: Klik ten slotte op de Save optie om de verwijderde of verloren foto’s herstellen van de Canon Camera SD-kaart terug te krijgen.

Tips om te volgen om gegevensverlies op de Canon camera te voorkomen

  • Om te voorkomen dat u een Canon DSLR-camera gebruikt als u per ongeluk foto’s of video’s verwijdert, zal dit ertoe leiden dat gegevens worden overschreven.
  • Maak altijd een back-up van uw belangrijke gegevens op andere opslagapparaten.
  • Vermijd het gebruik van een Canon-camera wanneer de batterij bijna leeg is.

Vaak Gestelde Vraag:

1.       Wat is de beste Canon foto herstel tool?

De beste betrouwbare Canon-tool voor het foto verwijderd terughalen waarvoor u kunt kiezen, is Remo Recover. Deze tool is gebouwd met een diepe scan-engine die elke sector van de schijf scant om gegevens te herstellen. Het is geïntegreerd met een eenvoudig te gebruiken interface die foto’s kan herstellen van complexe scenario’s voor gegevensverlies, zoals corruptie, opmaak. Het ondersteunt het herstel van verschillende beeldformaten zoals JPEG, TIFF, BMP, PNG en nog veel meer.

2.       Is het mogelijk om permanent verwijderde foto’s van de SD-kaart van Canon Camera te herstellen?

Ja, het is mogelijk om permanent verwijderde foto’s van de SD-kaart van de Canon-camera te herstellen. Die opslagsectoren daarentegen zijn gemarkeerd als klaar om te worden overschreven met nieuwe gegevens. Als u gegevensverlies ondervindt, wordt geadviseerd de SD-kaart niet te gebruiken. Hierdoor worden gegevens overschreven.

3.       Hoe verwijderde foto’s van een Canon DSLR-camera te herstellen?

Volg de onderstaande stappen om verwijderde foto’s van de Canon DSLR-camera te herstellen

  • Sluit de SD-kaart via de kaartlezer aan op de computer.
  • Download en installeer Remo Recover op jouw computer.
  • Selecteer in het hoofdscherm de Recover Photos
  • Selecteer nu het station waarvan u de verloren foto’s wilt herstellen.
  • Klik op de Scan zodra het scanproces is voltooid, wordt een lijst met herstelde bestanden weergegeven in File Type View en Data View.
  • Selecteer ten slotte de bestanden die u wilt herstellen en klik op de Save optie om de herstelde bestanden terug te zetten naar de gewenste locatie.

4.       Hoe een beschadigde Canon-camerageheugenkaart te repareren?

Chkdsk cmd is een opdrachtregelinterface die u kan helpen minderjarige corruptie op de schijf repareren. Sluit de SD-kaart van uw Canon-camera via een kaartlezer aan op uw pc en volg de stappen om de beschadigde SD-kaart van Canon te repareren.

  • Typ in de zoekbalk Cmd en selecteer de Command Prompt en Run as Administrator
  • Type de volgende opdracht chkdsk x: / f en druk op Enter (Vervang x door de stationsletter van de Canon SD-kaart waarvan u foto’s bent kwijtgeraakt)
  • Type Y en sloeg Enter.
  • Type E en druk op Enter.
  • Type E:\>attrib -h -r -s /s /d *.* en druk op

5.       Hoe herstel ik verwijderde foto’s van Canon EOS 80D?

Om verwijderde foto’s van de Canon EOS 80D-camera te herstellen, volgt u de onderstaande stappen:

  • Sluit de SD-kaart via de kaartlezer aan op de computer.
  • Download en installeer Remo Recover op jouw computer.
  • Selecteer in het hoofdscherm de Recover Photos
  • Selecteer nu het station waarvan u de verloren foto’s wilt herstellen.

About the Author: Remo Recover

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *