Bestanden na Ongeldige Knooppunt Structuur Mac Fout Terughalen

De fout “Ongeldige knooppuntstructuur” treedt meestal op wanneer u probeert een harde schijf te repareren met Schijfhulpprogramma op een Mac-systeem, maar er niet in slaagt deze te repareren. Het verwijst meestal naar een Mac-bestandssysteemfout die uw harde schijf kan beïnvloeden. Dit artikel zal naar deze fout kijken en een oplossing bieden voor bestanden na ongeldige knooppunt structuur Mac fout herstellen.

Het komt vrij vaak voor dat Mac-gebruikers de fout ‘invalid node structure’ tegenkomen. Over het algemeen zou u bij deze fout merken dat sommige toepassingen, bestanden of mappen ontbreken. En de Mac zou heel langzaam werken, vaak vastlopen en zelfs niet meer opstarten.

Belangrijk – Deze traagheid van de Mac kon niet worden opgelost door ongewenste en nutteloze bestanden van de harde schijf te verwijderen. Noch een toepassing voor het opschonen van schijven zal u helpen het probleem met de ongeldige knooppuntstructuur op te lossen.

Dus, hier zijn de manieren om de fout in de ongeldige knooppuntstructuur op te lossen en hoe bestanden na ongeldige knooppunt structuur Mac fout terughalen …

Corrupt Volume Repareren – Ongeldige Knooppuntstructuur

U kunt proberen de opdrachtregel File System Check (FSCK) te gebruiken om de consistentie van het corrupte bestandssysteem te controleren en te herstellen. Volg deze stappen hieronder.

  • Start je Mac in het begin opnieuw op
  • Houd vervolgens tijdens het opstarten de twee toetsen “Command” en “S” tegelijkertijd ingedrukt
  • Vervolgens kunt u, na het opstarten in de modus voor één gebruiker, de “fsck -fy” invoeren
  • Later zal FSCK worden uitgevoerd, gevolgd door een prompt “Bestandssysteem is gewijzigd”
  • Daarna kunt u de “fsck -fy” opnieuw starten totdat u het bericht krijgt – “Het volume lijkt in orde te zijn”
  • Ten slotte kunt u de modus voor één gebruiker verlaten

Als de methode u niet kan helpen het schijfbestandssysteem te repareren, heeft u geen andere keuze dan de andere middelen te gebruiken. Lees verder en kies een andere methode.

Formaat

Nu de “Ongeldige knooppuntstructuur” een probleem met het bestandssysteem suggereert. Daarom kunnen dergelijke problemen eenvoudig worden opgelost via schijfformattering. Zoals we echter allemaal weten, is schijfformattering virtueel om het oudere zieke bestandssysteem te vervangen door een nieuw gezond bestandssysteem. Het zal alle schijfgegevens opschonen. Daarom moet u, voordat u besluit de schijf te formatteren, zorgen voor een effectieve gegevensback-up.

Als u geen back-up hebt gemaakt, is er een betere oplossing om verloren Mac-harde-schijfgegevens te herstellen. Remo Recover is een software voor gegevensherstel die u zal helpen bij het ophalen van Mac-bestanden die verloren zijn gegaan na een “ongeldige knooppuntstructuur”.

Remo Recover voor Mac Gegevensherstel

Eigenlijk kan deze software voor gegevensherstel voor Mac beide kanten op werken.

1.       Bestanden na ongeldige knooppunt structuur Mac fout terughalen

Om dit te doen, hoeft u alleen maar uw logisch getroffen harde schijf aan Mac te koppelen en de software te starten. De software identificeert de harde schijf die lijdt aan een probleem met de ongeldige knooppuntstructuur en scant vervolgens de schijf om ontoegankelijke bestanden te herstellen. Nadat u de gegevens van de schijf hebt hersteld, kunt u moedig doorgaan met het formatteren van de harde schijf om een nieuw bestandssysteem toe te wijzen voor hergebruik.

2.       Gegevens herstellen van een geformatteerde schijf

Stel dat u haastig de ongeldige, door fouten getroffen schijf hebt geformatteerd zonder een back-up te maken, dan kan deze tool bestanden herstellen die verloren zijn gegaan door het formatteren. Kortom, als u geen bijgewerkte back-up van uw Mac-harde schijf hebt, kunt u altijd vertrouwen op Remo Recover voor Mac Data Recovery-tool om verloren gegevens te herstellen.

Wanneer u echter geconfronteerd wordt met de foutmelding “Ongeldige knooppuntstructuur”, wordt aangeraden verstandig te handelen en FSCK te proberen om de schijf weer te laten werken. En blijf ook niet weg van het gebruik van een professionele tool voor gegevensherstel van Remo om uw schijf en de gegevens weer tot leven te brengen.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *