3 Methoden voor het Oplossen van Outlook-Fouten: Uitwisseling is Momenteel in Herstelmodus

MS Outlook is een e-mailclient die wordt gebruikt door grote organisaties waarbij alle systemen zijn gekoppeld aan MS Exchange. Een van de beste dingen van Outlook is dat je kunt werken met de e-mailaccounts die zijn verbonden met de Exchange-server, zelfs in de offline modus door alleen OST-bestanden te maken.

Wanneer u in de offlinemodus werkt, betekent dit dat u in de cachemodus Exchange werkt. En als u iets verandert, worden ze automatisch gesynchroniseerd wanneer de netwerkverbinding tot stand is gebracht. Als er echter iets misgaat tijdens het werken met het OST-bestand in de cachemodus, wordt er een fout weergegeven met de melding“Uitwisseling is Momenteel in herstelmodus” dat brengt problemen met de toegang tot het bestand.

In dit artikel hebben we enkele redenen voor deze walgelijke fout besproken, samen met hoe iemand het probleem kan oplossen.

Laten we eerst eens kijken naar enkele redenen die de fout veroorzaken Uitwisseling is Momenteel in herstelmodus. Kijk hieronder:

 • Als er iets mis is in het Exchange-databasebestand. Dit betekent dat er sprake is van inconsistenties tussen de kopie in de cache op de lokale computer of Exchange-server
 • De fout treedt ook op als de cachemodus wordt ingeschakeld tijdens het opnieuw instellen van de Exchange Server
 • Als u de Exchange-modus in de cache uitschakelt terwijl u de Exchange Server opnieuw instelt, wordt het OST-bestand gemaakt door het oude bestand op de lokale computer te behouden. Dit kan verder resulteren in de fout Uitwisseling is Momenteel in herstelmodus
 • Wanneer de configuratie in de DNS-serverinstellingen problemen heeft, problemen in het netwerk, ook als het postvak van de client wordt verplaatst naar een andere Exchange Server, enz.

Top drie methoden om de Exchange Recovery Mode-fout te verhelpen

De bovengenoemde redenen kunnen worden opgelost met behulp van een van deze oplossingen. Deze oplossingen zijn eenvoudig en handig. Volg ze zorgvuldig.

# 1 Uitwisseling van gedeelde mappen uitschakelen en inschakelen

Deze methode kan worden uitgevoerd door de Exchange-modus met cache uit te schakelen, gevolgd door het verwijderen van het OST-bestand. Zodra dit is voltooid, schakelt u de Exchange-modus in het cachegeheugen opnieuw in door MS Outlook opnieuw te starten. Om dit te doen, volg onderstaande stappen:

 • Open eerst MS Outlook en vervolgens Tools en ga vervolgens naar Accountinstellingen
 • Kies nu E-mailaccount gevolgd door de optie Wijzigen te selecteren
 • Schakel Use Cached Exchange Mode-optie in combinatie met Microsoft Exchange Server uit
 • Kies Configuratiescherm> Mail> Profielen om het OST-bestand te verwijderen
 • Klik uiteindelijk op Verwijderen en ga door met het opnieuw maken van een nieuw profiel

#2 Nieuwe OST maken

Om dit te doen, zijn dit de aanbevolen stappen:

 • Ga naar Control Panel, kies dan User Accounts
 • kiezen Mail en kies dan Show Profile keuze
 • Klik Add en geef een naam op voor een nieuw profiel
 • Klik op OK

Het maken van een nieuwe OST is nodig wanneer Exchange Server wordt gewijzigd. Omdat de handtekening van het oude OST-bestand niet overeenkomt met de nieuwe Exchange Server-database.

#3 OST-bestand herstellen

Wanneer een van de bovenstaande methoden niet goed werkt, moet u ervoor kiezen om het problematische OST-bestand te repareren. Er wordt voorgesteld om te kiezen voor een professionele oplossing, d.w.z. Remo Repair Outlook Software. Het is een one-stop oplossing voor het oplossen van alle soorten fouten in OST-bestanden, inclusief Outlook-fout: Uitwisseling is Momenteel in herstelmodus. De applicatie is zo ontworpen dat alle gegevensitems, zoals e-mails, contactpersonen, kalenders, journaals enz., Worden hersteld in OST-bestanden en geëxporteerd naar PST-bestandsindeling van MS Outlook. Verder heeft het hulpprogramma geen beperkingen voor de bestandsgrootte en heeft het een zeer eenvoudige gebruikersinterface.

Evenzo, als je die hebt fout probleem met Outlook PST bestand, dan kun je ook Remo Repair Outlook Tool gebruiken en het probleem in een paar minuten oplossen.

Na een goed begrip van de redenen voor de fout Uitwisseling is Momenteel in herstelmodus, hebben we de methoden gepresenteerd om dit op te lossen. Je kunt ze allemaal ophalen op basis van de oorzaak en het probleem eenvoudig verhelpen.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *