Sådan Reparere Program Kunne ikke Opdatere Skæreborde Fejl – Kontakt Antal til Outlook?

Microsoft Outlook er en af ​​de bedste applikationer til håndtering af daglige e-mails og enhver anden opgave. Selvom det er bedst at styre e-mails, møder mv., Men det har nogle ulemper, dvs. fejlmeddelelser, der opstår nu og da, mens du arbejder eller åbner Outlook. Og en sådan fejlmeddelelse er Program mislykkedes at opdatere overskrifter. Mange Outlook-brugere har fundet denne fejl, når de forsøger at åbne Outlook efter opgradering af Windows OS.

Du har måske set et overskrift knyttet til en e-mail, der indeholder detaljer om hvor, hvornår og hvem komponerer det osv. Hvis du er en af ​​dem, der er kommet på tværs af programmet, har du ikke opdateret overskriftsfejl, så prøv de følgende teknikker –

Reparere # 1: Deaktiver Antivirus

Nogle gange kan du støde på følgende fejl på grund af antiviruskonflikter med Outlook. Derfor deaktiver Antivirus og prøv derefter at åbne Outlook. Hvis du stadig får fejlen, så gå til næste metode.

Reparere # 2: Installer Service Pack

Sørg for, at du har installeret alle opdateringer, der er udgivet til Windows. For at holde din Windows opdateret, skal du installere den seneste servicepakke. Når du får alle de seneste SP, skal du åbne din Outlook.

Reparere # 3: Genkonfigurér din Firewall

Følg trinene nedenfor for at konfigurere firewall igen:

  1. Åbn Kør vindue og skriv drevbogstav og sti i firewallsoftwaren.
  2. Naviger til bin-mappen, og skriv cpconfig, og tryk på ENTER
  3. Når vinduet Checkpoint Configuration Tool vises, skal du vælge fanen, hvor du vil ændre konfigurationen, og klikke på OK.

Efter omkonfigureringen af firewallen skal du gå til Outlook og prøve at åbne den. Igen fik Programmet ikke opdateret overskriftsfejl? Derefter skal du reparere din PST-fil, som kan være årsagen til fejlen.

Reparere #3: Reparer PST-fil

Til tider får du denne fejl, mens du åbner Outlook på grund af beskadigede Outlook-datafiler. Der er mange grunde som følge af, at din Outlook PST-fil kan blive beskadiget, såsom virusinfektion, hardwareproblem, beskadiget lagermedie osv. Microsoft Outlook tilbyder selv Indbakke reparationsværktøj, der kan bruges til at reparere beskadiget PST-fil. Her er trinene til brug af indbakkeværktøj-

  • Gå til C-drev og søg efter Scanpst i programfiler
  • Efter at du har fundet Scanpst, skal du dobbeltklikke på den
  • Når Indbakke reparationsværktøj vises, skal du vælge PST-filen, der har et problem
  • Klik derefter på Start-knappen
  • Det scanner og viser fejl
  • Klik på knappen Reparer for at rette PST-filen

Det scanner gentagne gange din PST-fil for at løse korruptionsproblemerne. Hvis det ikke løser din PST-fil, skal du bruge pålidelig PST Repair Software som Remo PST Reparationsværktøj til at rette den beskadigede Outlook-datafil. Desuden kan du bruge dette værktøj til Gendan slettet arkivmappe, opgaver, tidsskrifter, kontakter og andre Outlook-attributter.

Jeg håber ovennævnte metoder vil hjælpe dig med at løse fejlen. Hvis ikke, skal du blot geninstallere din Outlook og åbne den.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *