Sådan genopretter du filer, der er tabt efter udskæring

Har du nogensinde troet, at en simpel Cut and Copy-proces af filer rent faktisk vil give dig problemer? Nej, ikke? Men du står over for det nu. Mens du flytter filer fra en mappe til en anden ved hjælp af indstillingen Cut Paste, mistede du få filer. Du ved ikke, hvilken fejl du lavede; filerne blev skåret, men de blev ikke indsat til destinationen. Du har også tjekket i papirkurven for at se, om filerne var der, men filerne var ikke til stede i den.

Cut Files

Mange gange bruger brugerne denne situation, især når de overfører filer fra system til eksterne lagerenheder. Der er mange grunde til, at du mister filer under Cut Paste-processen; Her er et par stykker –

  • En pludselig systemafvikling er en af de mest almindelige årsager til at miste filer. Mens du overfører filer ved hjælp af indstillingen Cut Paste, hvis systemet lukker pludselig, mister du filer.
  • Hvis du pludselig skubber lagringsmedium fra systemet, når Cut Paste-processen er i gang, mister du filer
  • Applikationsfejl, hardwarefejl og så videre er få andre grunde til at miste filer

Nu skal du undre dig over, om der findes en måde at genoprette filer, der går tabt efter Cut Paste-processen. Nå, prøv disse metoder til at få tilbage filer, der er gået tabt under / efter Cut Paste-betjening –

Åbn Start-menuen, og søg efter Seneste varer.

Hvis du ikke kan finde filer, skal du gøre dette –

Gå til C:\Users/USERNAME/AppData/Microsoft/Roaming/Recent Items

Her finder du en liste over de seneste genstande. Prøv at finde dine tabte filer i denne liste.

Hvis dette ikke fungerer, skal du gøre en avanceret søgning ved at indtaste filnavnet eller eventuelle søgeord i den manglende fil.

Cut Paste File

Nå, stadig ude af stand til at finde dine filer? Så er den eneste løsning nu at søge efter en File Recovery-software for at få tilbage tabte filer efter Cut Paste-processen. Remo Recover-software er praktisk til at få genopskåret filer fra din harddisk, pen drive, eksternt drev og andre opbevaringsmedier på en nem og enkel måde. Dette værktøj leveres med avancerede scanningsmekanismer, som vil find og gendan cut-filer på kort tid. Uanset om det er dit Word-dokument, PDF-fil, Præsentationsfil, Excel-fil, ZIP-fil osv., Kan du nemt gendanne dem med Remo Recover File-applikationen. Den understøtter filgendannelse fra forskellige Windows OS versioner som Windows 10, Windows 8, Windows 7 og så videre.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *