Reparere Error 0x8726013 – Movie Maker vil ikke afspille .3gp Video

Ønskede at spille en vigtig 3gp-fil på Movie Maker, men endte med at få en fejlmeddelelse, der siger – Movie Maker vil ikke afspille .3gp videoer? Hvad er denne fejl 0x8726013, og hvordan kan du rette den?

Nå skal du først og fremmest ikke panikere. Sådanne fejlmeddelelser, mens du forsøger at afspille videofiler, er almindelige. Denne fejlmeddelelse kunne være opstået, hvis der var et problem med videospiller eller codec-filen. Bortset fra disse kan der også være forskellige andre årsager til fejl 0x8726013. Uanset hvad årsagen måtte være, er det næste skridt at reparere 3gp-videofilen og gøre den afspilningsbar.

Reparere 1: Opdater medieafspiller

Så den første ting at gøre, især hvis du mener, at problemet er medieafspilleren, er at opdatere Movie Maker. Hvis videofilen stadig ikke afspilles efter opdatering af Movie Maker, skal du fortsætte til næste fastgørelsesmetode.

Reparere 2: Konverter 3gp til et andet filformat

Du får muligvis fejlen, hvis Movie Maker ikke understøtter 3gp-fil. Under denne situation kan du konvertere det til et andet filformat (MP4, MOV osv.). Hvis du vil konvertere en 3GP-fil til et andet videoformat, skal du downloade et pålideligt Video Converter-værktøj, og fortsæt med retningslinjerne.

Reparere 3: Download den korrekte codec

Selvom den korrekte codec ikke er tilgængelig, kan Movie Maker muligvis ikke afspille en 3GP-fil. Så du skal downloade den rigtige codec for at kunne spille 3gp videoer. Aktiver så den rigtige codec og kontroller om videofilen spiller.

Hvis fejlen stadig er ved at prøve alle disse metoder, angiver det, at 3GP-videoen er beskadiget. Du skal reparere videofilen, så den kan afspilles igen.

Reparere 4: Video reparationsværktøj

Når alle andre metoder fejler, er det eneste der er tilbage at reparere den korrupte 3gp-fil. Ved hjælp af dette værktøj til video reparation kan du sikkert reparere 3GP-videofil, der er beskadiget. Softwaren reparerer hurtigt beskadiget, utilgængelig, uafspillelig video og gør det muligt at afspille det på ingen tid. Det hjælper også til Reparere error 0xc00d36e5, og andre typer fejlmeddelelser. Selv andre problemer med AVI-, Xvid- og DivX-videofiler bliver løst let.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *