Reparer uafspillede videoer på Windows 10

“Jeg opgraderet til Windows 10 og efter installationen bemærkede jeg, at ikke alle mine videoer ville spille. Jeg bruger hovedsageligt Chrome-browseren, og nogle videoer ville spille uden problemer, men andre ville buffer videoen, men aldrig begynde at spille. Jeg prøvede at spille videoen ved hjælp af Edge, og det fungerede heller ikke. Jeg dobbeltkrydset for at sikre, at jeg havde den korrekte version af Flash Player for Chrome installeret, og den var opdateret. Kan nogen lade mig vide, hvordan man laver mit spil igen?”

Repair Videos

Nå, det er ikke muligt at afgive den nøjagtige årsag til problemet, da de fleste af dine videoer er afspilninger, og kun få har sådanne problemer. I denne artikel har jeg nævnt nogle af de fælles reparationsløsninger, som du kan prøve.

Nedenfor er nogle af de løsninger, du kan prøve at få dine videoer til at spille igen.

Opdater Seneste video driver: Den video driver du har muligvis er kompatibel med Windows 10. Du kan kontrollere, om videokortet er den nyeste ved at højreklikke på ikonet Windows i venstre nederste hjørne af skærmen, gå til Enhedshåndtering og se om du har den seneste opdatering.

Fjern Chrome-udvidelser: Der er mange brugere, der har problemer med afmatning af Chrome-udvidelsen, når de udfører tunge opgaver som video streaming. Så fjernelse af udvidelser vil hjælpe i et vist omfang. Hvis det ikke forsøger at geninstallere browseren. Du kan endda slette cachen.

Fjern uønskede programmer: Højreklik på Windows-ikonet, og vælg Task Manager og kontroller for eventuelle unødvendige processer, der kører. Deaktivering af dem kan hjælpe.

Deaktiver Hardware Acceleration: Hvis du bruger en flash-afspiller, vil deaktivering af hardware acceleration afhjælpe problemet. Åbn den uafspillede video, højreklik på den, vinduet med indstillinger åbner pop-up, fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for Aktiver hardware acceleration.

Internet Explorer / Edge Internet Option: Åbn Internet Explorer og klik på gear ikonet til stede i højre øverste hjørne af vinduet. Nu skal du navigere og klikke på internetindstillinger. Klik derefter på fanen ‘Advance’ og markér feltet ‘Use Hardware Rendering’. Tryk på Anvend og derefter OK. Du kan nu se videoer i Internet Explorer og Edge.

Hvis ingen af de ovennævnte teknikker arbejdede og spekulerede på, hvordan man reparerede eller Gendan mine videoer? Bare rolig! Der er endnu en måde at reparere dine videoer og få dem til at spille igen. VLC-afspilleren har videoreparationsfunktion, som kan reparere beskadigede eller beskadigede AVI, MP4-videoer. Følg nedenstående trin for at udføre opgaven.

Reparation MP4, MOV, AVI Video filer med VLC

VLC kan reparere AVI filformat videoer. Hvis dine videoer har et andet format, skal du konvertere dem til AVI-format og følge nedenstående trin:

  • Åben VLC Player
  • Klik Media og så Konverter eller Gem
  • Vælg derefter Tilføj inputfiler eller strømme og hit Konverter eller Gem
  • Give en filename.
  • Vælg codec fra rullelisten
  • Klik Åben og gennemse den beskadigede video ved at trykke på add/delete profile.
  • Endelig ramt Start

Når videoerne er repareret, kan du afspille dem på VLC eller andre applikationer. Hvis videofilerne med en chance ikke bliver repareret, kan der være et tæt problem produceret på grund af nogle alvorlige skader. Mist ikke håbet allerede, de videoer, der kunne repareres ved hjælp af en af ovenstående metoder, kan løses ved hjælp af en pålidelig video reparationssoftware. Men vær forsigtig med upålidelige applikationer, da de medfører yderligere beskadigelse. Du kan gå til det troværdige video reparationsværktøj – Remo Repair, som giver dig maksimal succesgendannelsesrate.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *