Reparer Korrupt PST filfejl 0x800ccc64

Er der noget mere frustrerende end ikke at kunne sende eller modtage e-mails i Outlook? Dit arbejde slår i stå. Nogle gange, når du sender eller modtager e-mails, får du fejl 0x800ccc64. Fejlkoden fremstår som sådan –

SMTP_502_COMMAND_NOTIMPL Command not implemented

Outlook-fejl 0x800ccc64 angiver, at noget er forkert med PST-filen. PST-filen er sandsynligvis beskadiget og skal løses. Denne fejl kan alvorligt ødelægge din Outlook-datafil, og det resulterer også i tab af mange vigtige Outlook-attributter som e-mails, kontakter, noter, tidsskrifter, RSS-feeds og så videre.

Så hvad er årsagerne til Outlook PST-fejl 0x800ccc64?

  • Forkert lukker Outlook-applikationen
  • PST-filstørrelse overstiger størrelsesgrænsen
  • Opgradering af Microsoft Outlook-programmet forkert
  • Beskadiget plugin
  • PST-filkorruption på grund af hardwarefejl, applikationsfejl osv.

Dette er nogle af årsagerne til Outlook fejlkode 0x800ccc64. Under alle disse situationer skal du handle hurtigt og finde en løsning på fejlen, ellers risikerer du at miste alle dine vigtige e-mails, kontakter og andre Outlook-data.

Få forholdsregler du kan tage for at undgå PST-filkorruption, og dermed fejl 0x800ccc64 er –

  • Sørg for ikke at overskride PST-filstørrelsesgrænsen
  • Luk ikke Outlook-applikationen pludselig, når du stadig arbejder på PST-filen
  • Undgå at gemme PST-filen på en server
  • Opret flere PST-filer for at holde filstørrelsen lav for hver PST-fil

Disse er blot nogle af de enkle trin, du kan tage for at undgå PST-filkorruption. Men nu, da filen er beskadiget, og du endte med at få fejl 0x800ccc64, er det næste trin at rette fejlen. Du kan prøve ScanPST-værktøjet til at rette fejlen, men alvorlige korruptionsproblemer med PST-filen kan ikke håndteres af den. Så når du er kan ikke køre ScanPST at rette PST-fil, hvad er det næste skridt? Remo Reparation Outlook PST File-software er det rigtige valg til at reparere korrupt eller utilgængelig PST-fil. Værktøjet vil rette fejl 0x800ccc64 i et par enkle trin.

Sammen med fastsættelse af den korrupte eller utilgængelige PST-fil, genopretter Remo PST Repair-softwaren også sine attributter som e-mails, kontakter, noter, opgaver, tidsskrifter osv. Det understøtter reparation af Outlook PST-filer på forskellige Outlook-versioner som Outlook 2016, 2013, 2010, 2007, 2003 og 2000.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *