Hvordan Sikkerhedskopier iPhoto Pictures til Ekstern Harddisk ?

Sikkerhedskopiering af dine data regelmæssigt er meget afgørende. Specielt fotos er lige så vigtige som dine andre filer, og de bør også holde en aktuel backup af dem. Selvom du bruger Time Machine som backup, hvilket er en god ting, skal du også have ekstra sikkerhedskopier. Her er hvorfor du har brug for ekstra sikkerhedskopiering.

Hvorfor kræver du en tilføjelse af iPhoto Library Backup?

Time Machine som backuppunkt gør et utroligt arbejde, men gemmes ikke for evigt. Det sletter automatisk gamle filer for at give plads til de nyere. Og det er noget at være bekymret for, hvis du vil beholde dine gamle ting som dine fotos.

Når alle bruger digitale kameraer til at klikke på minder, bliver de originale kopier, der er gemt i kameraet, kopieret til computeren, næsten slettet fra dit kamera for at gøre plads til de nye billeder. Så de originale kopier er kun på din computer og intet andetsteds.

Hvis noget går galt med din Mac, er alle dine fotos væk, så du spekulerer på, hvordan du skal gendan mine billeder mappe? For at redde dig selv fra denne situation har du brug for yderligere sikkerhedskopiering.

Sådan bruges ekstern harddisk til sikkerhedskopiering af iPhoto?

For at starte sikkerhedskopiering af dit iPhoto-bibliotek skal du først åbne iPhoto klik derefter på File fanebladet og vælg Switch to Library.

Et nyt iPhoto-vindue åbnes med listen over alle iPhoto-biblioteker, der er tilgængelige på din Mac. Vælg listen i listen iPhoto Library (default).

Gå nu ud af iPhoto-biblioteket ved at vælge Quit iPhoto fra iPhoto-menuen eller tryk på Cmd + Q. Tilslut nu det eksterne drev, som du vil bruge som backup.

Åbn Finder og vælg Pictures fra sidepanelet. Nu, drag and drop the iPhoto til den eksterne harddisk. Afhængigt af bibliotekets størrelse vil det tage nogle minutter eller længere tid at overføre mappen.

Når processen er overstået, skal du trykke på og holde den nede ‘Option’ nøgle og åbent iPhoto-bibliotek fra mappen Applications eller fra Dock. Et vindue åbnes, hvor du bliver bedt om at vælge en af de tre muligheder – andet bibliotek, opret nyt eller vælg den fremhævede en. Klik ‘Other Library’.

Vinduet, der åbnes, søg efter din eksterne harddisk, vælg den iPhoto, du kopierede, og klik på ‘Choose’.

IPhoto vil være åben med en henvisning til biblioteket på din eksterne harddisk, indtil den er afbrudt. Endnu engang quit iPhoto og fjern den eksterne harddisk sikkert.

Nu har du sikkerhedskopieret hele dit iPhoto-bibliotek til din eksterne harddisk. Gentag processen, når du tilføjer et nyt foto til iPhoto, så du også får alle dine seneste fotos sikkerhedskopieret.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *