Hvordan Opret Systemgendannelsespunkt Windows 10?

De fleste gange fortryder vi de fejl, vi gjorde i fortiden. Vi ønsker endda en chance for at gå tilbage med tiden og udrydde den forfærdelige hændelse, der er sket. Og det er som at ønske om en kold dag i helvede.

Men i Windows kan du gøre det! Ja, du har hørt mig rigtigt. Antag, at du har foretaget nogle ændringer på din computer (ikke på personlige data) og nu har du ikke længere brug for dem. På dette tidspunkt skal du fortryde de ændringer, du har gjort på systemet uden at påvirke dine personlige filer. Så hvordan skal du gøre det? Her kommer billedet af Systemgendannelse.

Systemgendannelse hjælper dig med at gendanne computeren til et tidligere tidspunkt. Det er en måde at fortryde systemændringer på din computer uden at påvirke dine personlige filer, såsom e-mails, dokumenter eller fotos.

I denne artikel vil jeg vise dig, hvordan du opretter systemgendannelsespunkt i Windows-computer (på nyeste OS-Windows 10).

Trin 1: Gå til Start, skriv Genopretning og hit Enter

recovery-options

Trin 2: Vælg Konfigurer systemgendannelse

Config

Trin 3: Giv legitimationsoplysninger i System Protection vindue

Trin 4: Gå til System Protection og tjek Windows-drev (CProtection er drejet ON

SystemProperties

Trin 5: Vælg det drev, hvor Windows er installeret og ramt Create knap

Trin 6: Giv beskrivelse for gendannelsespunktet og hit Create knap

Trin 7: Luk vinduet, du ser meddelelsen “Gendannelsespunktet blev oprettet med succes.”

Du kan bruge disse gendannelsespunkter til at gå tilbage i tiden, når du står over for eventuelle problemer i systemet på grund af ændringer. Så hvordan kan du gendanne systemet til det forrige punkt? Vær så god…

Trin 1: Opt Åbn systemgendannelse i Genopretning window

Trin 2: Giv adgangskode og gå videre

Trin 3: Vælg det seneste gendannelsespunkt og fortsæt

Trin 4: Hit Finish knap

Hvis du har problemer med at genoprette dit system til et bestemt punkt, eller hvis systemgendannelsesprocessen ikke lykkedes her er et simpelt trick til at fuldføre systemgendannelsen i Windows 10.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *