Hurtigt format virker ikke – Hvad skal man gøre?

Flere brugere kan have oplevet en fejl, der siger “Windows kunne ikke gennemføre formatet”, da de forsøgte at hurtigformere deres lagringsenheder som intern harddisk, bærbar harddisk, USB-drev, SD-kort, pen drive osv. Der findes mange årsager der forhindrer færdiggørelsen af hurtigformatprocessen. Blandt disse er der få fået en række primære årsager her.

Quick Format

 • Hvis du forsøger at formatere en intern harddisk, som er konfigureret ukorrekt i BIOS-indstillingerne, eller hvis den er ujævn, ignorerer din Windows eller BIOS drevet forkert. Således kan Quick-formatet ikke udføres på en rigtig måde.
 • Konflikt mellem Windows indbyggede programmer som formateringsværktøjet forårsaget på grund af virus / malware koder til stede i dit system kan også føre til disse slags problemer.
 • Beskadiget eller beskadiget partition af den enhed, du forsøger at formatere, gør dit Windows OS standset hurtigformatprocessen eller skærmer forskellige fejlmeddelelser.
 • Tilstedeværelsen af ​​forældede og beskadigede BIOS- eller hardwaredrivere, manglende nyeste Windows Service Packs osv. Faktorer giver anledning til problemer som Windows-manglende evne til at registrere enhedsparametrene. Derfor fastgøres hurtigprocessen.
 • Når din Windows-opsætning ikke opfylder formatkravene. Hvis du for eksempel forsøger at formatere en kapacitetsafdeling større end 32 GB, som bruger FAT32 File System i Windows 2000, 2003 eller XP-operativsystemer, vil formatprocessen mislykkes.
 • Når der er en sammenblanding mellem den enhed, du formaterer, og en anden enhed, så kan du også komme over formatfejl.
 • Hvis harddisken, den bærbare disk, USB, SD-kort osv., Som du forsøger at hurtigformat er alvorligt beskadiget eller berørt af viruset.

Advarsel: Sørg for, at du har en komplet sikkerhedskopiering af dit drevs data, før du starter formatprocessen / fejlfinding for ethvert formateringsproblem. Hvis du har hurtig formateret drevet uden at bakke filer fra det eller ved et uheld formateret det og søger måder at genoprette hurtigformateret harddisk, Brug derefter effektiv datagendannelsessoftware, og vend tilbage data slettet ubesværet.

Løsning:

 1. Hvis du står over for formatproblemet med din interne harddisk, skal du kontrollere, om de nyeste BIOS er installeret eller ikke på din computer, PCI-controllerkort eller bundkort. Hvis den seneste opdatering ikke er installeret, kan du få opdateringer fra den respektive fabrikants websted. Indstil BIOS til Finde pr. automatik tilstand for at identificere harddisken. Hvis du finder Mode valgmulighed, og indstil det derefter LBAStor, eller Auto.
 2. Sørg for, at dit system har alle passende nyeste driver software. Hvis du finder nogen forældede drivere, skal du fjerne dem, få den nyeste fra de tilhørende hardwareproducenters websted og installere den.
 3. Kør et effektivt antivirusværktøj og gør din computer også det drev, som du vil formatere virusfri, før du forsøger at formatere.
 4. Slet alle partitioner af drevet, som du ønsker at hurtigformatere, og fortsæt derefter. Prøv også at genpartitionere og omformatere drevet for at løse problemet.
 5. Kontroller filsystemet på det drev, du forsøger at formatere, og dit system-OS. Da Windows 2000, 2003 og XP Operativsystemer ikke kan formatere FAT32-partitionen, der overstiger 32 GB, skal du reducere partitionsstørrelsen til 32 GB eller mindre og forsøge at formatere det med NTFS File System.
 6. Udskift dit datakabel og se, det løser problemet.
 7. Flyt harddisken til et andet (sekundært) IDE-kabel, hvis problemet er poppet op på grund af sammenfald mellem drevet med en anden enhed på det samme IDE-kabel.
 8. Hvis du oplever problemet med et bærbart drev, skal du slutte det til en anden USB-enhed i computerens FireWire-port. Prøv også at forbinde drevet til et andet system og forsøge at udføre formathandlingen.
 9. Vælge Fuldformat i stedet for Hurtig formatering.
  Når du hurtigformater drevet, fjernes hele filer fra partitionen, men Quick Format scanner ikke din disk for at finde dårlige sektorer. Så det anbefales at bruge Quick Format, kun hvis dit drev har været tidligere fuldformateret, og du er sikker på, at disken ikke er beskadiget. Men det anbefales at gå til Fuldformat, hvis du forsøger at formatere enheden for første gang. Når du kører Fullformat på en lagerenhed, fjernes første hele filer fra enheden, som du formaterer. Derefter scannes disken for dårlige blokke. Så det fyldte format er bedre end Quick Format.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *