Data gendannelse » Gendannelse af Harddisk Mac

Gendannelse af Harddisk Mac

Det kan blive kaotisk, hvis din harddisk fejler, og du ser ud til at miste alle dine filer. Det kan ske på både interne og eksterne drev, og hvis det sker, bliver du nødt til at vælge mellem at give op og acceptere, at dine filer er væk eller at krydse fingre og prøve forskellige værktøjer. I denne artikel har vi diskuteret, hvordan du kan gendanne data fra Mac-harddisk ved hjælp af Diskværktøj, Time Machine. Desuden, for at kunne gendanne dataene, har vi nævnt effektive gendannelse af harddisk Mac software.

Bemærk: Selvfølgelig kan din harddisk være blevet beskadiget af en række forskellige faktorer. Den første er, at harddisken er blevet fysisk beskadiget, hvilket gør filgendannelse betydeligt vanskeligere. Alternativt er det muligt, at harddiskens logiske fejl medfører, at filer går tabt, uden at den fysiske harddisk bliver beskadiget. Det betyder også, at det kan være muligt at gendanne din Mac- eller MacBook-harddisk. Vi gennemgår begge scenarier i detaljer nedenfor.

Kan Data Gendannes fra en Beskadiget Mac Harddisk?

Ja, du kan gendanne data fra en beskadiget/ødelagt harddisk. Selvom Mac OS er effektivt, når det kommer til ydeevne, kan der dog forekomme lejligheder, som kan føre til, at Mac-harddisken er beskadiget eller ødelagt. Det anbefales at gøre brug af pålidelige Mac gendannelse af harddiske software af Remo for at gendanne data sikkert. Så kan du gøre brug af et indbygget diskværktøj til at reparere det beskadigede drev.

Bemærk: Forårsage en fejl under reparation af drevet vil resultere i permanent datatab. Derfor anbefales det at gendanne data før reparation.

Hvordan Gendan Harddisk Mac

Metode 1: Gendan data fra Mac HDD ved hjælp af Time Machine

Den første og mest ligetil mulighed er at bruge de Time Machine-sikkerhedskopier, du har taget. Hvis du har brugt den indbyggede Time Machine-funktion på din Mac, bør den lave sikkerhedskopier af dine data. Dette gælder både interne og eksterne harddiske, men den disk, der indeholder Time Machine-sikkerhedskopien, skal fungere fuldstændigt.

 • Åben Time Machine og brug skyderen i højre side til Travel back in timefør drevet ikke kan finde den fil eller mappe, du ønsker gendanne filer fra Time Machine.

time machine

 • Højreklik på de filer/mappe, du vil gendanne, og klik på Restore
 • Nu Savedine filer eller mapper på den nye placering.

Ovenstående proces fungerer, hvis du har aktiveret Time Machine Backup. Hvis du ikke har taget sikkerhedskopien, så gå til næste afsnit af artiklen.

Metode 2: Gendan filer fra beskadiget Mac HDD ved hjælp af diskværktøj

Diskværktøj kan registrere og rette problemer i en Mac-disks formatering og mappestruktur. Følg nedenstående trin for at gendanne filer fra beskadiget harddisk på Mac

 • Åben Disk Utilitypå din Mac-computer.

disk utility

 • Der skulle være en liste over drev i venstre sidebjælke. Find det beskadigede drev.
 • Og klik på First Aidmulighed

Drevet vil blive repareret ved hjælp af Diskværktøj. Hvis problemet stadig ikke er løst, anbefales det at gøre brug af professionel Mac Harddisk-gendannelsessoftware til at gendanne data.

Bemærk: Hvis dit drev er korrupt og ønsker at gendanne dataene fra en diskenhed til en anden, skal du følge nedenstående trin. Ved denne metode kan du sikkerhedskopiere dataene fra den korrupte Mac HDD og gendanne dem på en anden diskenhed (da den opretter en nøjagtig kopi af drevet).

Trin til at gendanne en disk ved hjælp af diskværktøj på Mac (macOS Monterey)

 • Åben Disk Utility> derefter gå til at vælge View Show all devices
 • Vælg nu den lydstyrke, du vil gendanne, og klik derefter på Restoremulighed
 • Klik på gendan lokalmenuen, og vælg derefter den diskenhed, du vil kopiere.
 • Klik Restore, klik derefter Done.

Metode 3: Gendanne harddisk Mac ved hjælp af Remo gendan Mac

Brug Remo gendan Mac, en dedikeret Mac-harddiskgendannelsessoftware. Den er bygget med en dyb scanningsalgoritme, der scanner alle sektorer for at gendanne data fra Mac HDD. Den har en brugervenlig grænseflade, som gør gendannelsesprocessen nem, og softwaren er kompatibel med alle Mac OS-versioner som Monterey, Big Sur, Catalina osv., og understøtter datagendannelse fra drev formateret med HFS, HFS+, APFS, exFAT filsystemer. Derudover understøtter den slettede eller tabt volumengendannelse fra forskellige datatabsscenarier.

download Remo Recover for Mac

 • Hent og installer Remo Recover Mac og start softwaren og klik på Recover Volume/Drivesmulighed, og klik derefter på Volume Recovery

recover partition from mac

 • Vælg Volume/Drivehvorfra du vil gendanne data

Bemærk: Software starter scanningsprocessen, som kan tage et par minutter at blive fuldført, hvorefter en liste over gendannede data vil blive vist i File Type View og Data View.

file type view mac

 • Klik til sidst på Savemulighed for at få de gendannede filer tilbage på den ønskede placering.

Hvordan Gendan Data fra en Fysisk Beskadiget Mac Harddisk?

Du er betydeligt mindre tilbøjelig til at kunne gendanne dine tabte filer, hvis din harddisk er blevet fysisk beskadiget. Faktisk, hvis din harddisk er fysisk beskadiget, er den bedste fremgangsmåde enten at acceptere tabet af dit indhold eller kontakte et laboratorium eller en professionel, der har specialiseret sig i beskadigede drev. De kan informere dig om, at dit drev er for beskadiget til at hente filer fra, og du er uheldig i det tilfælde.

Der er et par ting, du kan prøve, hvis du er fast besluttet på at hente dataene på egen hånd. Til at begynde med kan du købe et harddiskkabinet og installere harddisken i det. Når harddiskkabinetter fejler, men selve drevet er fint, kan du muligvis gendanne dine data og bruge drevet normalt med blot et nyt kabinet. Hvis det ikke virker, bliver du nødt til at få hjælp fra datagendannelsestjenester.

Konklusion

Det er værd at konfigurere Time Machine på din Mac, hvis du ikke vil bekymre dig om at miste filer i fremtiden. Hvis du glemmer at tage backup af dine vigtige data, så brug en pålidelig Mac Harddisk-gendannelsessoftware fra Remo.

About the Author: Remo Recover

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *