3 Metoder til at løse Outlook Fejl: Udveksling er For øjeblikket i Gendannelsestilstand

MS Outlook er en e-mail-klient, der anvendes af store organisationer, hvor alle systemer er forbundet med MS Exchange. En af de bedste ting om Outlook er, at du kan arbejde med sine e-mail-konti, der er forbundet til Exchange-serveren, selv i offline-tilstand ved blot at oprette OST-filer.

Når du arbejder i offline-tilstand, betyder det at du arbejder i cachelagret Exchange-tilstand. Og hvis der sker ændringer, bliver de synkroniseret automatisk, når netværksforbindelsen er etableret. Men hvis noget går galt, mens du arbejder med OST-fil i cachelagret tilstand, kaster det en fejl med angivelse “Udveksling er For øjeblikket i Gendannelsestilstand” det bringer problemer med at få adgang til filen.

I denne beskrivelse har vi diskuteret nogle grunde til denne ulækkert fejl sammen med, hvordan man kan løse problemet.

Lad os først undersøge nogle grunde, der forårsager fejlen Udveksling er For øjeblikket i Gendannelsestilstand. Se nedenfor:

 • Hvis der er noget galt i Exchange Database-filen. Betydning, når der er uoverensstemmelser mellem den cachelagrede kopi på den lokale maskine eller Exchange-server
 • Fejlen opstår også, hvis den cachelagrede tilstand er aktiveret under nulstilling af Exchange Server
 • Deaktivering af den cachelagrede Exchange-tilstand, mens du nulstiller Exchange Server, fører til oprettelsen af OST-fil ved at opretholde den gamle fil på den lokale maskine. Dette kan yderligere resultere i fejlen Udveksling er For øjeblikket i Gendannelsestilstand
 • Når konfigurationen i DNS-serverindstillinger har nogle problemer, kan problemer i netværket, også hvis klientpostkassen er flyttet til en anden Exchange Server mv.

Top tre metoder til at reparere Udveksling Gendannelsestilstand Error

Ovennævnte grunde kan løses ved hjælp af en af disse løsninger. Disse løsninger er nemme såvel som praktiske. Følg dem omhyggeligt.

# 1 Deaktivering og aktivering af Cached Exchange-tilstand

Denne metode kan udføres ved at deaktivere Cached Exchange Mode, efterfulgt af at fjerne OST-filen. Når du er færdig med dette, aktiver igen den cachelagrede Exchange-tilstand ved at genstarte MS Outlook. For at gøre dette skal du følge nedenstående trin:

 • Først skal du åbne MS Outlook og derefter vælge Tools og derefter gå til kontoindstillinger
 • Vælg nu Mail-konto efterfulgt af at vælge Skift indstilling
 • Deaktiver Brug Cachelagret Udvekslingstilstand, der følger med Microsoft Exchange Server
 • Vælg Kontrolpanel> Mail> Profiler for at fjerne OST-filen
 • Til sidst skal du klikke på Slet og derefter fortsætte med at genskabe en ny profil

#2 Oprettelse af nyt OST

For at gøre dette, disse de anbefalede trin:

 • Gå til Control Panel, vælg derefter User Accounts
 • Vælg Mail og vælg derefter Show Profile option
 • Klik Add og angive en ny profil
 • Klik på OK

Oprettelse af en ny OST er nødvendig, når Exchange Server ændres. Fordi signaturen af den gamle OST-fil ikke stemmer overens med den nye Exchange Server-database.

# 3 Reparation af OST-fil

Når en af ovennævnte metoder ikke fungerer korrekt, skal du vælge at reparere den problematiske OST-fil. Det anbefales at gå til professionel løsning, dvs. Remo Repair Outlook Software. Det er en one-stop-løsning til at løse alle typer fejl i OST-fil, herunder Outlook Fejl: Udveksling er For øjeblikket i Genoprettelsestilstand. Ansøgningen er designet på en sådan måde, at den genopretter alle dataposter, dvs. e-mails, kontakter, kalendere, tidsskrifter mv., Gemt i OST-fil og eksportere dem til PST-filformat af MS Outlook. Endvidere har værktøjet ingen begrænsninger i filstørrelsen og har en meget nem brugergrænseflade.

Ligeledes, hvis du har nogen fejlproblem med Outlook PST-fil, så kan du også bruge Remo Repair Outlook Tool og løse problemet om få minutter.

Efter nøje at forstå årsagerne til fejlen Udveksling er For øjeblikket i Gendannelsestilstand, har vi præsenteret metoderne til at løse det. Du kan afhente nogen af dem baseret på årsagen og løse problemet let.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *